Ilie Năstase: Djokovici și Swiatek s-au lansat de la turnee precum Dr. Oetker Junior Trophy

Ilie Năstase a declarat în cadrul conferinței legată de cea de a XI-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy că Djokovici și Swiatek s-au lansat de la turnee precum acesta de la Centrul Național de Tenis.

“Am ales să fiu alături de Dr. Oetker Junior Trophy pentru viitorul unor jucători de tenis. Jucând aceste turnee, de aici au ieșit nr 1 mondial Djokovici sau Iga Swiatek.

E un lucru foarte bun că domnul Ioan Cozma se implică de 11 ani la aceste turnee, dovadă că de aici au ieșit campioni mondiali. Dacă nu se implică acum statul pentru sport la copii, o să-i coste mai târziu de 10 ori mai mult sănătatea.

La Dr. Oetker Junior Trophy vin foarte mulți copii, cei mai buni din toate țările. Și de aici o să iasă sigur 2 – 3 mari campioni”.

La această competiție participă aproximativ 130 de sportivi din 25 țări. Irina Fetecău a fost prezentă la conferința de presă de la Centrul Național de Tenis.

“Dr. Oetker Junior Trophy este o competiție de suflet. Așa cum am promis și acum 11 ani, am încercat și am și făcut din ea o competiție de top pentru juniori.

Sunt tare mândru că am premiat-o pe Jaqueline Cristian la competiția asta acum 10-11 ani. Și sperăm că și de acum încolo ca cei care i-am premiat să ajungă în top.

Anul acesta compania Dr. Oetker împlinște 25 de ani de existență în România, dintre care 11 ani am sponsorizat acest turneu.

Suntem prezenți cu toate produsele noastre în toate cele 25 țări care participă la acest turneu. Ceea ce înseamnă un bun marketing pentru noi, acești copii se transformă în ambasadorii noștri în țările respective”, a declarat Ioan Cozma Directorul General Dr. Oetker România.

Eva Bulai și Ștefan Szabo au primit Trofeul Tinerele Talente. Directorul de Turneu, Cătălina Cristea a anunțat Trofeul Fair Play in memoriam Florenta Mihai.

“Sunt prezenți 70 de fete și 60 de băieți. Este foarte greu să susții finanțarea unui copil care să joace competiții internaționale, astfel încât el să poată crește în clasamente.

Parteneriatul cu Dr. Oetker este cel mai important parteneriat pe care FR Tenis îl are. Compania Dr. Oetker este implicată la toate nivelurile, de la Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), la turneele WTA, la competițiile Futures, la Summer Cup, la Winter Cup, la absout toate categoriile de turnee.

Este extrem de important să ai un astfel de partener. În viitor vom auzi de nume grele ale tenisulu, după cum bine știți, pe la această competiție au trecut Djokovici, Swiatek, actualii lideri mondiali.

Copiii joacă la vârsta aceasta între 15 și 20 de turnee internaționale. Gândiți-vă că această competiție ar fi fost într-o altă țară, ce ar fi însemnat bilete de avion și celelate cheltuieli”, a declarat președintele FR Tenis, George Cosac.

Informații despre acest turneu pot fi găsite pe juniortrophy.ro. Sponsorul principal este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Leave a Reply