Ploaia înghețată a provocat un accident cu cel puțin 5 autovehicule implicate pe A1

Pe A1, ploaia înghețată a provocat un accident cu cel puțin 5 autovehicule implicate.

Duminică seara a avut loc pe A1, la kilometrul 227, zona Tălmaciu – Tălmăcel, sens Sibiu – Boița, un accident rutier. Din primele informații sunt implicate cel puțin 5 autovehicule, iar mai multe persoane sunt rănite. Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița este deviat la kilometrul 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

,,Date fiind atât avertizările meteo de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la un accident rutier produs pe A1 sensul de mers Sibiu-Boița. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție.

De asemenea, SAJ Sibiu a trimis de urgență 2 mașini, una de tip C si una de tip B pe autostrada A1, care împreună cu forțe ale ISU Sibiu au asistat mai multe persoane.

Leave a Reply