Ne reamintim de puritatea apei şi a copiilor la #Apecurateasumate

Puritatea apei şi a copiilor. Am aniversat, pe 21 aprilie, pentru a şaptea oară, Ziua mondială a creativităţii şi inovaţiei, cu scopul de a sublinia importanţa pe care acestea o au pentru numeroase aspecte ale dezvoltării şi bunăstării umane.

Ziua a fost aleasă la şase zile de la data naşterii celui mai de seamă reprezentant al Renaşterii italiene, Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452) şi cu o zi înaintea Zilei Planetei Pământ, celebrată pe 22 aprilie. Fie la nivel individual, fie la nivel colectiv, creativitatea şi inovarea sunt considerate „adevărata bogăţie a popoarelor”.

Astăzi, 25 aprilie, ȋn cadrul proiectului „Ape curate asumate”, susţinut de Aqua Carpatica, ne-am ȋntȃlnit cu copiii de la Grădiniţa nr. 23, din sectorul 2, Bucureşti. Prin joc şi culoare ne-am pus creativitatea şi emoţiile pozitive ȋn mişcare, pentru a aduce la suprafaţă inspiraţia ce naşte inovare.

Ne-am reamintit de Sursa apei şi a purităţii noastre spirituale! Fiecare copil şi-a etalat talentul artistic.

Puritatea apei şi a copiilor

Astăzi este ziua mea favorită #apecurateasumate! Plină de puritatea apei şi de creativitatea copiilor! Tu ce zi favorită ai?

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro), in colaborare cu Focus to Life ( focustolife.ro).

Iar la final, ne-au făcut o vizită şi Pompierii, pentru a ne familiariza cu apa … care stinge focul!