Foietaj delicios cu miere si piersici

Foietaj delicios cu miere si piersici

Foietajul cu miere si piersici – este un desert usor de preparat din doar cateva ingrediente, ideal in zilele calduroase de vara, servit cu frisca sau inghetata. Reteta simpla si explicata pas cu pas, pentru o reusita sigura.

Foietaj cu miere si piersici

Ce ingrediente folosim pentru reteta de foietaj cu miere si piersici?

foietaj cu miere si piersici gina bradea 2 697x525 - Foietaj cu miere si piersici

Ingrediente

  • -o foaie de aluat foietaj
  • -3 piersici
  • -un ou
  • – miere

Cum se face reteta de foietaj cu miere si piersici?

foietaj cu miere si piersici gina bradea 7 150x150 - Foietaj cu miere si piersici
foietaj cu miere si piersici gina bradea 4 150x150 - Foietaj cu miere si piersici
foietaj cu miere si piersici gina bradea 5 150x150 - Foietaj cu miere si piersici
foietaj cu miere si piersici gina bradea 6 150x150 - Foietaj cu miere si piersici

Aluatul foietaj se taie in 8 parti, depinde de marimea aluatul.

Piersicile se taie felii.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem in opt locuri distantate cate o lingurita de miere.

Peste miere se aseaza feliile de piersici, iar peste piersici se aseaza bucatile de aluat foietaj, se inteapa cu o furculita si se ung cu ou.

Se coc la 180 de grade Celsius pentru 15 minute, pana se rumenesc deasupra.

Se intorc, se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza.

Se pot servi asa simple sau cu frisca sau inghetata. In functie de gusturi, preferinte sau ingredientele pe care le aveti la indemana puteti sa adaptati aceasta reteta.

 Pofta buna!